Nadzorni odbor

V obdobju 2016–2018 ima Nadzorni odbor Brez izgovora Slovenija naslednje člane:


Jan Peloza
Jan je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko in trenutno končuje podiplomski študij strateškega tržnega komuniciranja na Fakulteti za družbene vede. Kot predsednik Brez izgovora Slovenija in Alcohol Policy Youth Network-a je bil na področju javnega zdravja aktiven od leta 2006, sedaj pa bo interese organizacije zastopal kot član nadzornega odbora. Kot vodja in mladinski delavec ima več kot 10 let izkušenj, zanimata pa ga predvsem zdrav življenjski slog in trajnostni razvoj. V preteklosti  je bil tudi del ekipe trenerjev slovenskega programa Mladi v Akciji, Mladinskega sveta Slovenije in Salto-youth.net. V prostem času (ko ga ima ;)) igra košarko, hodi v kino in se druži s prijatelji.

Sinja Čož
Sinja je diplomirala na Fakultete za družbene vede, smer Komunikologija - Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi in takoj nadaljevala s podiplomskim študijem strateškega tržnega komuniciranja na isti fakulteti. V Brez izgovora je delovala 3 leta kot aktivistka, pomočnica in vodja na področjih javnega zdravja in aktivacije mladih. Vrsto let se ukvarja tudi z gledališčen v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih, kjer skupaj z gledališko ekipo navadno ustvarjajo družbeno-kiritčne predstave, občasno pa tudi animira in poučuje otroke.
 
Nassim Djaba
Nassim je magistrski študent na Fakulteti za turistične študije – Turistici Univerze na Primorskem. Trenutno je član nadzornega odbora zveze Brez Izgovora, sekretar za izobraževanje in študentsko svetovanje na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem (ŠOUP) ter senator na UP. Deset let je aktiven na področju mladinskega dela v sklopu mladinskega združenja Združene igre narodov in kasneje ob ustanovitvi še v Brez Izgovora Slovenija. Športno se udejstvuje kot igralec ameriškega nogometa v Trstu, v prostem času pa rad igra tudi električno kitaro, še posebej blues. Z vsemi omenjenimi aktivnostmi in udejstvovanjem želi pozitivno prispevati k družbi, saj verjame, da le z aktivim pristopom spremenimo družbo na bolje.
Namenite 0,5% dohodnineTwitter