Pridruži se nam

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija je organizacija, ki trenutno združuje preko 100 aktivnih mladih iz cele Slovenije v starosti od 15 do 29 let. Smo neprofitni in popolnoma apolitični, financiramo pa se izključno iz javnih financ. Še več, sponzorstev ne sprejemamo, ker se v osnovi borimo za trajnostni razvoj in izvajamo programe, v katerih ni prostora za promoviranje produktov tretjih oseb, ki bi  za to plačale. Enostavno - ne prodamo se. :)

Za več informacij pred razgovori na tvoji šoli, se označi tukaj.
Zelo enostavno - našim vrstnikom želimo ponuditi priložnosti, da razvijejo veščine, spoznajo nove domače in tuje prijatelje, se dodatno izobrazijo o stvareh, ki jim bodo služile kasneje v življenju, potujejo in kar je najbolj pomembno - vse to pridobljeno znanje družbi skupaj vračamo preko različnih aktivnosti, ki naredijo družbo in skupnost, v kateri se nahajamo, boljšo. Seveda pridobljeno znanje vračamo tudi organizaciji, saj sodelujemo pri njenem razvoju in ustvarjanju novih priložnosti za mlade, ki prihajajo za nami.

Trenutno izvajamo šestnajst večjih projektov, ki se ukvarjajo z medkulturno komunikacijo in strpnostjo, podnebnimi spremembami in trajnostnim razvojem ter z zdravim načinom življenja.

Aktivnosti načrtujemo na sestankih po naših središčih (zaenkrat Obala, Postojna, Ljubljana, Celje, Nova Gorica, Kranj in Zasavje), večinoma pa na delovnih vikendih. Le-ti so najbolj zabavni, saj se takrat kot skupina še bolje spoznamo in zbližamo.

Več o našem delovanju lahko najdeš na tej spletni strani ali na Facebooku

ZDAJ! Bodi pozoren na promocijske plakate, okrožnice in predstavitve naših aktivistov v prvih letnikih tvoje šole v času od 15. septembra do 15. oktobra 2016 ali pusti kontakt na tem linku in obvestili te bomo o predstavitvah/ razgovorih v tvojem lokalnem okolju.

Zaradi narave programa, ki zahteva ekipo in težko uvaja nove mlade med letom, se omenjene predstavitve in razgovori dogajajo le enkrat na leto, namenjeni pa so mladim med 15. in 17. letom (1. in 2. letnik srednje šole).

Namenite 0,5% dohodnineTwitter

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0